Dabru. Bouwen.
Verbouwen. Schrijnwerk.

Dabru is … 10 jaar ervaring en expertise in dienst van uw algemene bouwwerken. 

Dabru is… een gemotiveerd en ernstig team dat zich tot uw beschikking houdt voor de realisatie van alle soorten renovaties, verbouwingen of algemene bouwwerken van residentiële gebouwen of met sleutel op de deur.

Dabru is… een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteitswerk uitvoert met professioneel materieel! De zaakvoerder staat steeds mee op de werf en inspecteert de werken voor een optimaal resultaat.  

We stellen al onze energie en knowhow ter beschikking van ons cliënteel dat steeds meer eisen stelt als het gaat om kwaliteit. Daarom bieden we u een complete service, van verbouwing tot renovatie, over nieuwbouw of afwerking en gevelreiniging. Kortom, we zorgen voor uw gebouw van de fundering tot het dak!

Wenst u meer informatie over onze algemene bouwwerken en renovaties? Surf dan snel naar de pagina over onze activiteiten

Naast de vele diensten in de bouwsector, is Dabru ook… een dynamische onderneming die maatwerk kan leveren voor uw buitenschrijnwerk. Onze experts adviseren u bij de keuze van uw raamlijsten, ramen en deuren; met ons advies kiest u voor een materiaal dat geschikt is voor uw woning én dat past in uw budget.

Wenst u een gepersonaliseerde opvolging van uw bouwproject, meer informatie of een gratis prijsbestek?... Aarzel niet om ons te contacteren op 02/790.32.50!